søndag den 16. marts 2014

Stroganoff inspireret gryderet

Gryderetter i den her smagskombination gør vi det altså en del i. Det er en favorit hos os begge. Vi laver den både med kylling, svin og okse. Ofte kommer vi også bacon i og en chili skal heller ikke ligge for tæt på skærebrættet før den også ryger med i.
Tilbehøret varierer med alt efter hvad vi har. Denne gang fik vi dampet broccoli (som nok lige blev mere kogt en dampet..)

4 personer
1 stort løg
1 rød chili
250 g champignon
400 g oksekød i tern
1 lille dåse tomatpure
1 spsk paprika
1 tsk røger paprika
salt og peber
kokosolie til stegning
2½ dl piskefløde
evt 1 spsk sherry

Hak løg og chili og steg det i kokosolie i en gryde eller i en dyb pande. Brænd paprikaen af i løg og fedtstof. Brun kødet heri. Tilsæt tomatpure. Skær imens champignonerne i halve eller kvarte. Tilsæt da piskefløde og champignon. Smag til med salt og peber og eventuelt en spsk sherry.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar