søndag den 23. marts 2014

Kokostoppe - LCHF

Vi trængte til noget sødt til weekenden. Det skulle laves af hvad der lige var i køkkenskabene og valget faldt derfor på kokostoppe. Jeg æælsker kokos! Og chokolade! Og kombinationen af de to kan jeg ikke blive træt af.
Jeg googlede lidt forskellige opskrifter og endte med lidt fra dem alle.
Vores kokostoppe blev lavet således.

15-20 stk
200g kokosmel
50g smør
2,5 spsk hjemmelavet mandelmel
sødemiddel svarende til ca 90 g sukker(1,5tsk sød)
3 æg
2 tsk vaniljepulver



100 g mørk chokolade til overtræk.

Opvarm ovnen til 175 grader varmluft.
Bland alle ingredienserne sammen. Lad det lige trække 10 minutter. Form da toppe at massen med en ske. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Giv dem 10-15 min i ovnen.
Tag dem ud og lad dem køle af.

Smelt nu chokoladen i mikroovnen eller over vandbad.
Dyp bunden på toppene i den smeltede chokolade. Køl af og spis til en god kop kaffe.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar