fredag den 21. marts 2014

Kyllingebryster svøbt i bacon - LCHF

I øjeblikket står den stadig på projekt "tøm fryseren". Det betyder også en del kylling. Vi kan nemlig rigtig godt lide kylling, så det er der næsten altid i fryseren. Det er så nemt og taknemmeligt. Den anden aften stod den så altså på denne luksusmenu, som for os er lige så lækkert som et par bøffer.
Tilbehøret kan varieres i det uendelige og her blev det til bønnefritter med mayo.

2 personer
2 kyllingebryster
1 pakke bacon eller lufttørret skinke
½ glas pesto eller flødeost

Bønnefritter:
500 g frosne bønner
et par spsk olivenolie
et godt drys salt

Opvarm ovnen til 175 grader varmluft.
Start med bønnefritterne. Gnid de frosne bønner med olie og salt og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt dem i ovnen i ca 35-40 minutter. Husk at rumstere lidt rundt i dem undervejs.

Skær nogle dybe snit på skrå i kyllingerne, fyld pesto heri. Vikl hvert kyllingebryst om med 4 skiver bacon så det holder fyldet inde.
Læg dem i et lille ildfast fad og sæt dem i ovnen sammen med bønnefritterne.
Giv dem ca 30 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar