onsdag den 12. februar 2014

Brændende kærlighed LCHF

Forleden skulle det bare gå hurtigt med at lave aftensmad og ingen af os gad at skulle handle så det skulle bestå af hvad der var på lager.
Især hr. Andersen er stor fan af bacon, og da jeg i min opremsen, af hvad der kunne lade sig gøre, fik nævnt brændende kærlighed, var beslutningen hurtigt taget.
Bacon/løg blandingen blev lige lidt til den mørke side, da jeg glemte det et kort øjeblik.

2 sulte personer
1 blomkål
½ dl piskefløde
Salt og peber
2 pakker bacon á 150 g
2 løg

Kog blomkålen mør i vand uden salt.
Skær baconen i mindre stykker, skær løgene i tern. Steg bacon og løg på panden.
Når blomkålen er kogt mør, hældes vandet fra, måske af flere gange så det meste af vandet fjernes.
Piskefløden varmes let i mikroovnen og tilsættes blomkålen, blend det sammen eller mos det med et piskeris eller kartoffeljern.
Smag til med salt og peber.
Drys bacon-løg blandingen over.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar