onsdag den 29. januar 2014

Svinemørbradbøffer LCHF-Style

Her hos Andersens spiser vi i det store hele nok mest oksekød eller kylling. Det er årevis siden vi sidst har spist svinemørbrad. Mærkeligt, for det er jo et dejligt stykke kød og smager godt.
Denne ret bliver dog ikke sidste gang vi har lavet, den smagte nemlig fantastisk.

2-3 personer
1 Svinemørbrad
250 g champignon
1 spsk sojasovs
1 spsk Sherry
2,5 dl piskefløde
Salt og peber
Sherryvineddike
En klat smør til stegning
Tilbehør: Grønne bønner

Fjern sener og urenheder fra svinemørbraden. Skær den i bøffer på tykkelse med en tommelfinger. Bank dem lidt flade.
Krydder dem med salt og peber. Steg dem i smør, så de brunes på begge sider. Tilsæt soja og sherry og lad det koge ind.
Tilsæt da fløden og lad den stå og simre tyk. Ca 10-15 minutter.
På en pande ved siden af steges svampene i smør. Disse tilsættes retten og den smages til med salt, peber og sherryvineddike.
Server med dampede grønne bønner.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar