lørdag den 25. januar 2014

LCHF Pøllehorn

Planen var egentlig at vi skulle have tomatsuppe, men en craving der ikke var mulig at ignorere satte ind. Efter arbejde måtte jeg så ud og handle til pølsehorn.
Jeg har set på flere opskrifter på hjemmelavet ketchup uden sukker, men så meget ketchup spiser vi heller ikke hos Andersens. Da jeg så i supermarkedet fandt en ketchup der er sødet med stevia var lykken gjort, for ketchup skal der jo til.
Opskriften gav 12 pølsehorn, så der var rigeligt til både aftensmad og til madpakken dagen efter. De blev serveret med gnavegrønt med en dip af creme fraiche 38% rørt sammen med lidt æblecidereddike, salt, peber og chilikrydderi.

12 Pølsehorn:

6 gode pølser
2½ dl piskefløde
6 æg
40 g mandelmel
40 g sesammel
50 g fiberhusk
1 tsk sukrin+
½ tsk salt
3 spsk bagepulver

Pisk fløde og æg sammen, pisk de resterende ingredienser i (selvfølgelig ikke pølserne) Tænd for ovnen 180g varmluft og lad den varme op imens dejen hviler i 10 minutters tid.
Skær pølserne i halve.
Pisk dejen igennem, fugt hænderne med vand, ellers er dejen ikke let at arbejde med, og form dem om pølserne.
Bag dem i ca 15 minutter.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar